Ylipapitar

Seisoin lavalla. Lavalla oli kanssani muitakin orjia Heluten heimoista. Poraten valtakunta oli valloittanut Heluten, ja sen asukkaita oltiin otettu orjiksi. Poratelaisten miekat olivat olleet lyhyempiä kuin omamme, mutta heidän armeijansa olivat olleet kurinalaisia, ja niin he olivat lyöneet meidät. Poratelaiset ostivat orjatovereitani yksi kerrallaan. Hyväkuntoiset menivät rikkaille, huonompikuntoiset tavallisten ihmisten keittiöpalvelijoiksi. Minä olin miehisyyden perikuva, joten minut oltiin hinnoiteltu korkealle.

Lopulta kaksi kuvankaunista naista tuli ostoksille. Naisten tummaat hiukset olivat monimutkaisella kampauksella, ja heillä oli valkeat mekot, jotka jättivät olkapäät paljaiksi. Mekot oli tehty niin ohuesta kankaasta, että nännit ja häpykarvat melkein kuulsivat läpi. Mekot oli sidottu uumilta kullatuilla vöillä. Naiset viittasivat kauppiaalle ja tahtoivat nähdä penikseni. Kun olin myyjän käskystä nostanut lannevaatetta ja näyttänyt kookkaan elimeni, naiset sanoivat ''Kelpaa'' ja ostivat minut.

* * *

Saavuin naisten kanssa temppeliin. Näin siellä muitakin naisia, kaikki olivat pukeutuneet samoin kuin ostajani. Myöhemmin minulle selvisi, että he kaikki olivat Fasten papittaria, joiden tehtävänä oli ylläpitää Fasten tulta. Se oli palanut yhtäjaksoisesti jo kolmesataa vuotta. Miehiä temppeliin ei päästetty yhtä orjaa, minua, lukuunottamatta.

Nuoret tytöt toivat minulle ruokaa, ja noin kolmekymppinen papitar selitti minulle tehtäväni: ''Tehtäväsi on harrastaa seksiä ylipapittaren kanssa Fasten päivittäisissä palvontamenoissa. Muihin papittariin et saa koskea. Muut pidättäytyvät seksistä, ja ylipapittarellekin seksi on sallittu vain osana palvontamenoja. Muut ajat vietät tässä huoneessa. Jos et pysty suorittamaan kerran päivässä, tai pelehdit muiden papitarten kanssa, myymme sinut kaivoksiin. Palvontamenot on tarkoitettu vain papitarten tietoon, joten et saa tietää, mitä roolia seksi menoissa näyttelee, teet vain sitä.'' Papittaren ääni oli uskomattoman viehkeä, ja minun oli vaikea uskoa, että niin viehkeä ääni voisi uhkailla kaivoksiin myymisellä. Kaivoksessa orjat pysyivät yleensä hengissä alle kaksi vuotta.

* * *

Seisoin lavalla hopealla silatun alttarin vieressä. Lava sijaitsi salissa, jonka seinät oli maalattu punaisiksi, ja niillä oli kultaisia koukerokuvioita, joitain minulle tuntemattomia symboleita. Oli päivittäisten palvontamenojen aika, ensimmäistä kertaa minulle. Sali oli täynnä Fasten papittaria ohuissa hihattomissa mekoissaan, aina viisitoistavuotiaista ylöspäin. Olin alasti, ja naisjoukon katseen kohteena oleminen sai elimeni nousemaan pystyyn. Ennen lavalle tuloa nuoret papittaret olivat öljynneet kehoni, ja tunsin vielä hajustetun öljyn tuoksun nenässäni.

Noin nelikymppinen papitar nousi lavalle messuamaan. Ikä oli vain korostanut naisen kauneutta. Hän messusi kielellä, jota en tuntenut. Myöhemmin minulle selvisi, että kyseessä oli Fasten papitarten salainen kieli, jonka erikoisuus oli se, että jokaiseen verbiin liittyi pääte, joka kuvasi sitä, millaisia tunteita lause puhujassa herättää. Enempää en saanut koskaan tietää kielestä.

Palvontamenot koostuivat tanssiesityksistä, vuorolaulannasta messun johtajan ja yleisön välillä, suitsukkeen polttamisesta ja yhteislaulusta. Seisoin koko ajan alttarin vieressä muna pystyssä, tanssijat hipaisivat minua joskus ohi mennessään.

Lopulta lavalle saapui punaiseen kaapuun ja kultanaamioon pukeutunut hahmo. Kaapu oli koristeltu kultakirjailuin, jotka olivat taidokkaita ja eksoottisia minun helutelaisiin silmiini. Messun aloittanut nainen kuiskasi minulle: ''Hän on ylipapitar.''

Ylipapitar riisui kaapunsa ja naamionsa. Kun näin hänen alastoman kehonsa ja kasvonsa, tajusin, että hän oli jo yli kahdeksankymmenvuotias. Hänen kasvonsa olivat ryppyiset, hänen rintansa olivat tyhjät pussit, jotka roikkuivat vatsan päällä, ja vatsa oli uurteilla. Harkitsin karkaamista, mutta muistin temppelin ulkopuolella seisseet aseistautuneet vartijat. Minun olisi siis vain sopeuduttava.

Ylipapitar asettui makaamaan selälleen alttarille, ja minä polvistuin nuolemaan hänen häpyään, kuten minulle oli neuvottu. Pillu oli täynnä jotain hajustettua töhnää, ja se lerpatti velttona. Työskentelin pillun parissa, ja minun oli vaikea pitää erektiotani yllä. Ylipapitar oli silmiini vastenmielinen, mutta yritin pitää ajatukseni niissä hemaisevissa kaunottarissa, jotka muodostivat toimituksen yleisön.

Nuoltuani aikani asetuin ylipapittaren päälle ja työnnyin hänen velttoon häpyynsä. Aloin työnnellä elintäni edestakaisin ja yleisön papittaret taputtivat tahtia. Vaikka minulla oli yhä erektio, mieleni ei ylipapittaren näkemisen jälkeen ollut yhtään kiihottunut. Työntelin mekaanisesti, ja ajattelin vain kaivoksia, joissa orja ei pysyisi hengissä kahtakaan vuotta. Ylipapitar katsoi minua silmiin ja hymyili suulla, jonka hampaista valtaosa oli jo tippunut.

Kiihdytin tahtia. Yleisö kiihdytti taputtamistaan. Tiesin, että minun oli saatava siemensyöksy, muuten joutuisin välittömästi kaivoksiin. Elimeni oli jo turta kauan jatkuneesta yhdynnästä, ja yritin vain ajatella tanssijoita, jotka olivat tanssinsa aikana sipaisseet minua. He olivat viehättäviä nuoria naisia, toisin kuin tämä kuvatus, jonka pillua elimeni takoi.

Lopulta tunsin kihelmöintiä alapäässäni. Se ei ollut voimakasta, mutta lupaus siemensyöksystä. Kiihdytin tahtia, suljin silmäni ja ajattelin minut ostaneita naisia. Lopulta sain siemensyöksyn.

Kun kullini vaimea sykähtely oli pysähtynyt, ylipapitar työnsi minut pystyyn, nousi itsekin ja tarttui kädestäni. Hän nosti käteni pystyyn kuten tuomari tekee aseettoman taistelun voittajalle ja huusi jotain voitonriemuisella äänellä käytäen samaa tuntematonta kieltä kuin koko palvontamenojen ajan oltiin käytetty.

Oloni oli helpottunut. Olin suorittanut tehtäväni, enkä ainakaan vielä joutuisi kaivoksiin. Toisaalta mielessäni oli pelko. Tämä toistuisi joka päivä, ja minun pitäisi suoriutua päivittäin.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License