Tissitön

Avasin oven ja sanoin: ''Tämmönen tää kämppä on.'' Astuimme Ullan kanssa sisään.

Olin ollut Ullan kanssa pelaamassa petankkia. Olin tavannut Ullan entisten alkoholistien tapaamisessa ja pyytänyt tätä treffeille. Elimme molemmat peruspäivärahalla, joten kahvilat olivat poissa laskuista kun talous oli tiukalla. Petankinpeluu puistossa oli ilmaista.

''Onko sulla Patapatalappuja?'' Ulla kysyi. ''Sun petankkipallot oli vähän ruosteessa, ja Patapatalapuilla saa ruosteen pois. Mä voin putsata pallot.''

Ajattelin, että vastaasanominen olisi turhaa ja vastasin: ''Joo.'' Minulle petankkipallot olisivat kelvanneet ruosteisinakin, mutta joillakin naisilla on tapana ihan turhaan alkaa fiksailemaan miesten asioita kun ovat kiinnostuneet näistä.

Kävin hakemassa Patapataa, ja Ulla meni sen ja kuulien kanssa kylppäriin. Seurasin toimia Ullan selän takaa. Ulla kasteli Patapadan ja alkoi hinkata sillä kuulaa lavuaarin päällä. Saippuainen kuula kuitenkin lipsahti Ullan kädestä.

''No voi vittu saatana!'' huudahdin. Metallikuula oli tehnyt reiän posliiniseen lavuaariin ja pudonnut sen läpi lattialle.

''Voi anteeksi!'' Ulla sanoi. ''Korvaan kyllä lavuaarin.''

''Lavuaarit maksaa jotain satasen'', sanoin. ''Joudut kyllä nipistämään peruspäivärahasta aika paljon, jos aiot korvata sen. Eiköhän makseta lavuaari puoliksi. Kumpikin syö viikon HK:n halpislihapullia.''

Jouduin suostuttelemaan Ullaa saadakseni hänet hyväksymään vain puolikkaan korvausvelvollisuuden, mutta lopulta hän suostui ja hinkkasi loput pallot polvillaan suihkun viemärin päällä.

''Otatko kahvia?'' kysyin, kun Ullan pikku urakka oli loppusuoralla.

''No voin ottaakin.''

* * *

''Sä vain tarjoat kahvia, vaikka minä rikon lavuaareja'', Ulla sanoi kun olimme siemailemassa kahvikupillisia.

''Älä siitä välitä'', sanoin. ''Kyllä viehättävän naisen seura korvaa paljon.''

''Sä sanoit siellä kylppärissä voi vittu'', Ulla sanoi. ''Voivittu on leipurin unelma.''

Minulle vitsi oli vanha, mutta Ulla ei ilmeisesti ollut elänyt ympyröissä, joissa kerrotaan paljon vitsejä.

''On se monen muunkin unelma'', vastasin. Katsoin Ullaa. Tummat hiukset, ja kasvoissa näkyivät jo ensimmäiset uurteet. Hoikka vartalo kukkamekossa, lattea povi. Ulla oli kertonut alun perin sortuneensa ryyppäämään, kun hänen feminiinisyytensä oli saanut kovan kolauksen. Hänen molemmat rintansa oli nimittäin pitänyt poistaa rintasyövän takia.

''Sä varmaan haluaisit jonkun oikein uhkean, rintavan leipurinaisen voivittua'', Ulla sanoi.

Se oli totta, mutta nyt oli vaikea paikka. Alkoholi oli jättänyt minuunkin jälkensä, kasvoni olivat tosi pahasti uurteilla ja liikkumiseni kömpelöä, joten en itsekään ollut mikään adonis. Ulla kelpaisi minulle aivan loistavasti, vaikka tissittömyyttä miinuksena pidinkin. Päätin turvautua puolitotuuteen.

''Latteassakin povessa on oma viehätyksensä. Sellaista poikamaisuutta.''

''Älä hupsi. Poikamaisuutta muka tällaisessa nelikymppisessä.'' Ulla laski kätensä pöydälle. Sormissa näkyi kovan elämän jäljet, mutta kynnet oli lakattu huolellisesti punaisiksi. Ulla korosti naisellisuuttaan niissä kohdissa, joissa se edelleen oli mahdollista.

''Itse asiassa mä olen tuijottanut sun persettä aina kun sun silmä on välttänyt.'' Tartuin Ullan käteen.

Ulla suuteli minua. Vastasin suudelmaan.

''Nyt olis tällaisen poikamaisen nelikymppisen voivittua tarjolla'', Ulla sanoi. ''Mulla on edelleen naisen alapää, vaikkei tissejä olekaan. Eli pannaanko?''

''No sehän tässä mulla oli vähän niinkuin tarkotuksena'', sanoin. ''Vaikka kylläkin epäilen, että sulla on pimpero eikä vittu.''

Ulla hymähti. Riisuuduimme, ja katselimme samalla toisiamme, mitä vaatteiden alta paljastuu.

''Mä jätän aluspaidan päälle, niin sun ei tartte katsella mun leikkausarpia'', Ulla sanoi.

''Joo.'' Mieleni olisi tehnyt sanoa ''ehkä niin on parempi'', mutta se olisi saattanut olla loukkaus.

Ullan reidet olivat treenatut, ja sääriä olisi voinut kutsua rotusääriksi. Hän oli alkanut lenkkeilemään lopetettuaan ryyppäämisen. Jos hänellä olisi ollut tissit, hän olisi ollut selvästi oman tasoni yläpuolella. Hyvä näin. Valkea toppi aluspaitana ja trimmatut pillunkarvat.

Halasimme toisiamme pitkään. En ollut saanut seksiä pitkään aikaan, ja naisen kosketus tuntui hyvältä. Ulla työnsi kätensä alapäähäni.

''Sulla ei seiso.''

''Joo, erektio tulee mulle nykyään aika hitaasti. Koskettelu auttaa. Kivekset on herkät.''

Ulla räpläsi kiveksiäni ja sain puolierektion. Hänellä selvästi oli käsitys, millä hellyystasolla niitä piti hyväillä. Minä hyväilin samaan aikaan Ullan persettä. Se oli kimmoisa, yhtään selluliittia hänellä ei ollut.

''Anna mä nuolen sua'', sanoin.

Ulla asettui sängylleni selälleen, ja minä polvistuin sängyn viereen. Levitin häpykarvoja sormillani ja työnsin kieleni Ullan vittuun. Se oli ennemmin vittu kuin pimpero, sisemmät häpyhuulet olivat selvästi ulkonevat. Nautiskelin pillumehujen aromista, ja Ulla voihki kieleni kosketuksesta.

''Tuu tänne, halitaan'', Ulla sanoi lopulta. Ullalla oli selvästi sama käsitys seksistä kuin minullakin. Kosketuksesta piti nautiskella hitaasti. Edellinen naisystäväni parin vuoden takaa oli ollut toista maata. Hän oli vain halunnut hoitaa kummallekin orgasmit mahdollisimman nopeasti.

Halimme sängyllä ja hyväilimme toistemme alapäitä. Puolierektioni muuttui hitaasti täyserektioksi, ja sormeni olivat pillumehussa. Toisella kädellä hyväilin Ullan selkää aluspaidan sisältä.

''Nyt on mun vuoro ottaa sulta suihin'', Ulla sanoi jonkun ajan päästä ja siirtyi sängyn jalkopäähän.

Huulet alkoivat kulkea ylös alas kyrpäni vartta, ja kuvittelin mielessäni, miltä Ullan huolellisesti punatut huulet näyttäisivät kyrpääni vasten. Sitten Ulla työnsi sormen perseeseeni. Pakottava tunne perseessä ja hellä huulten kosketus kullinvarteen oli tajunnanräjäyttävä kokemus. Ulla työnteli sormeaan peräaukossani hitaasti eestaas.

''Nyt sun kyrpä alkaa olla aika hyvin tanassa'', Ulla sanoi. Ja olihan se. Pakkautunut veri pakotti mulkkua ja se sykki. ''Sormeta mun kumpaakin reikää yhtaikaa'', Ulla jatkoi.

Ulla asettui selälleen ja levitti jalkansa. Työnsin toisen käden etusormen hänen perseeseensä ja toisen käden etu- ja keskisormet pilluun. Pillu tuntui yllättävän tiukalle sormiani vasten. Katsoin Ullan kasvoja. Hän oli sulkenut silmänsä, ja suu oli irvistyksessä. Hymyily olisi ollut seksikkämpää, mutta irvistys oli nautinnon merkki.

Jatkoin sormetusta aikani, ja sitten puin kondomin, jonka olin varannut yöpöydän laatikkoon. Nousin Ullan päälle, ja työnnyin hänen sisäänsä lähetyssaarnaaja-asennossa. Aloin työnnellä edestakaisin.

Ulla kietoi jalkansa ympärilleni ja näytti niillä haluavansa hitaamman tahdin. Hidastin tahtia. Olin jo tässä vaiheessa selvässä endorfiinipöllyssä, eikä erektiovaikeuksista ollut tietoakaan. Keinuimme jonkun aikaa hitaasti, kunnes Ulla näytti jaloillaan haluavansa nopeuttaa, ja aloin työnnellä nopeammin.

Ulla vapautti jalkansa ympäriltäni ja painoi punaiset sormenkyntensä syvälle selkälihaani. Olin niin endorfiinipöllyssä, että kipukin tuntui nautinnolta. Ulla raapi selkääni olan takaa, ja minä taoin kyrvälläni minkä pystyin. Toivoin, etten saisi sydänkohtausta. Seksin aikana saatu sydäri on yleinen miesten kuolinsyy. Toisaalta se olisi aika komea tapa lähteä.

Panin ja panin, ja Ulla alkoi voihkia yhä voimakkaammin. Lopulta hän kirkaisi. Hän ilmeisesti kuului siihen ryhmään naisia, jotka kykenivät saamaan orgasmin pelkän mulkun stimulaatiolla, ilman klitoriksen hinkkaamista. Minä työntelin vielä viimeiset tahdit ja tulin.

* * *

''Ollaanko me nyt pari?'' Ulla kysyi.

Makailimme sängyssä panon jälkihöyryissä. Koska minulla oli yhden hengen sänky, jouduimme painautumaan kiinni toisiimme.

''Kyllä se mulle sopii.'' En ole niin kiinnostunut irtoseksistä, joten olinkin toivonut, että tämä johtaisi johonkin pysyvämpään.

''Ja eiks se tarkoita, ettei panna muiden kanssa?''

''Joo'', vastasin. Itse asiassa minulla ei ollut niinkään vientiä naismarkkinoilla, joten tämä lupaus olisi tullut pidettyä, vaikken olisi sitä antanutkaan.

''Kuule, mun tekisi mieli kokeilla, pystyisinkö saamaan vielä toisen orkun'', Ulla sanoi. ''Eli nuolisitko mua?''

Tein työtä käskettyä.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License