Merja

Heräsin sängyltä. Muistin, että olin ollut juhlimassa muiden abiturienttien kanssa baarissa, mutta muistikuvani loppuivat siihen. Katsoin ympärilleni, ja huomasi olevani hirsimökissä. Sitten silmäni osuivat Merjaan. Hän oli pukeutunut vain pitsibodyyn, joka jonkun muun päällä olisi ollut seksikäs. ''Laitoin tyrmäystippoja juomaasi'', Merja sanoi. ''Kukaan ei suostu sänkyyn kanssani, niin asia pitää hoitaa näin.''

Merja oli luokkatoverini. Hän oli pidetty tyttö, rempseä, ja luokan pojat kohtelivat häntä yhtenä jätkistä. Merja oli vain sairaalloisen ylipainoinen, joten kukaan ei halunnut seurustella hänen kanssaan. Kun Merja ei ollut kuulemassa, hänen vajavaisesta sex appealista vitsailtiinkin, ja Merjan omista jutuista päätellen hän itsekin tiedosti asian.

Yritin nousta pystyyn, ja huomasin, että käteni ja jalkani olivat siteissä, todennäköisesti sidottuna sängynpäätyihin. Karjaisin ''Apua'', ja Merja vastasi:''Huudat turhaan. Olemme mökillämme, ja lähimpään naapuriin on kymmenen kilometriä.''

''Voimme pitää rauhassa hauskaa'', Merja sanoi ja keinutti lanteitaan. Hänen valtava perseensä hyllyi puolelta toiselle, ja siinä missä hänellä olisi pitänyt olla vyötärö, oli bodyn alla vatsamakkaroita. Merjan rinnat olivat valtavat. Ne roikkuivat bodyn alla vatsan puolivälissä, ja body näytti olevan ratkeamispisteessä niiden painosta. Tunsin penikseni nousevan pystyyn. Merjan keho yhtaikaa kuvotti ja kiihotti minua. Luokallamme oli oppilaita sekä urheilulinjalta että normaalilinjalta. Itse olin urheilulinjalla, ja olin valinnut kaikki tyttöystäväni samalta linjalta. Heidän kroppansa olivat olleet timmejä, ja olin nauttinut seksistä heidän kanssaan, mutta kukaan ei ollut herättänyt kropallaan ennen minussa samanlaisia tuntemuksia kuin Merja nyt. Olivatko tuntemukset voittopuolisesti poitiivisia vai negatiivisia, en osannut sanoa.

Merja riisui bodynsa. Rinnat roikkuivat entistä pahemmin. Hänen nännipihansa olivat valtavat, ja nännit osoittivat suoraan alaspäin. Rinnat eivät olleet kauniit, kuten ne olivat urheilijatytöillä, mutta niiden valtava koko oli tyrmäävä. Penikseni sykki kiihotuksen vallassa, kun katselin noita massiivisia järkäleitä. Ne olivat Tissit isolla T:llä. Tajusin samalla, että niiden äärimmäinen epäesteettisyys oli olennainen osa niiden kiihottavuutta. Ne olivat kuin valtavat kimpaleet feminiinistä alkuvoimaa, joka ei suostunut mukautumaan esteettisesti viehättävään muotoon. Merjan vatsa roikkui hänen alapäänsä edessä, enkä pystynyt näkemään, oliko hän ajellut häpykarvansa.

Merja pakotti suuni auki painamalla kädellään poskiani ja suuteli minua. Hän työnsi kielensä suuhuni ja pyöritteli sitä siellä. Suudelma viesti, että hän oli päättänyt harrasta seksiä kanssani, eikä vastaväitteillä ollut merkitystä. Tunsin touhutippojen valuvan penikseni suusta. Samalla tajusin, että Merja haisi voimakkaasti hielle. Haju lisäsi kiihotustani.

Merja nousi hajareisin päälleni ja työnsi nänninsä suuhuni. ''Ime sitä'', hän sanoi. En imenyt, koska minut oli pakotettu toimitukseen. ''Tiedän, että haluat tätä'', Merja sanoi.''Sulla seisoo.'' Valtava nännipiha suuni edessä en kyennyt selittämään, että erektio on vain merkki kehon valmiudesta seksiin, ja se ei kerro mitään siitä, tahtooko tietoinen tajunta seksiä. Oma tilanteeni oli juuri se: Kehoni lähetti koko ajan signaaleita, että se on valmis seksiin, mutta tietoiseti halusin olla uskollinen tyttöystävälleni.

Merja väänsi kättäni ja käski: ''Ime!''. Se sattui, ja kipua välttääkseni katsoin parhaaksi totella käskyä. Imeskelin tuota pistävästi hienhajuista feminiinisyyden materialisoitumaa ahnaasti ja näykin sitä. Tunsin Merjan kehon painon lanteideni päällä. Sataviisikymmentä kiloa vähintään, ehkä jopa kaksisataa kiloa. Merja työnsi kätensä alapäähänsä hinkatakseen klitoristaan, ja siinä sivussa Merjan rystyset sipaisivat tämän tästä penistäni. Olin kuin kohdussa. Naista oli kaikkialla ympärilläni. Suussa oli valtava tissi, ja Merjan valtava keho peitti omani. Naisellinen hien haju täytti nenäni. Kokemus tyttöystäväni kanssa ei koskaan ollut ollut näin intensiivinen. Silloin feminiinisyys oli ollut allani, mutta nyt se ympäröi minut.

Merja nousi polvilleen ja työnsi penikseni sisäänsä. Hän alkoi keinuttaa itseään ylös alas. Hänen valtavat tissinsä heiluivat edestakaisin silmieni edessä. Tunsin alapäässäni rytmin ja samaan rytmiin nännit vilahtelivat silmieni ohi. Nopeasti olin orgasmin partaalla, mutta silloin Merja hidasti rytmiään niin paljon, etten pystynyt tulemaan. ''Se kestää kauemmin, kun hidastaa välillä'', hän sanoi. Kehoni oli jännittynyt kaivatessaan laukeamista, ja penistäni ja kiveksiäni kihelmöi.

Kun kihelmöinti oli laskenut, Merja taas kiihdytti rytmiään. Näin jatkettiin viisi- kuusi vuoroa. Ensin nopeaa panemista, sitten hidasta. Hitaat jaksot tuntuivat yhdeltä tuskalta. Kiveksiäni pakotti ja kehoni huusi laukeamista. Siitä huolimatta Merja piti tahdin niin hitaana, etten pystynyt tulemaan. Nopeat jaksot puolestaan tuntuivat päässäni yhdeltä neuronien ilotulitukselta. Merjan valtava keho liikkui rytmikkäästi päälläni, ja se täytti tajuntani. Lopulta Merja erään nopean jakson jälkeen kiihdytti tahtia entisestään, ja sain orgasmin. Niin voimakasta orgasmia en ole ennen saanut. Tuntui, kuin mulkkuni olisi räjähtänyt, ja tuntui, kuin melliä olisi tulvinut minuutista toiseen. Samaan aikaan Merjakin korahteli, itsekin orgasmin kourissa.

Kun makailimme orgasmin jälkimainingeissa sängyllä, Merja sanoi: ''Kohta vapautan sinut siteistä. Sitten olet vapaa menemään tai jäämään, miten vain tahdot.'' Mieleni työskenteli kuumeisesti. Rikosilmoitusta en näin mahtavan kokemuksen jälkeen tekisi. Mietin vai sitä, jäisinkö Merjan poikaystäväksi. Halusin ehdottomasti lisää samaa nannaa, mutta en kehtaisi liikkua Merjan kanssa kavereideni nähden. Kaverini arvostivat normikauniita tyttöjä, ja jos seurustelisin Merjan kanssa, he leimaisivat minut luuseriksi.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License