Jos succubus...

Jos succubus vierailee unessa, niin onko se seksiä vai pelkästään märkä uni? Ainakaan se ei tapahdu fyysisessä maailmassa, mutta onko fyysinen maailma olennaista seksin kannalta? Runkkaus tapahtuu fyysisessä maailmassa, mutta se ei ole jaettu kokemus. Succubuksen vierailu on sen sijaan jaettu kokemus ihmisen ja demonin välillä. Mutta onko se jaettu kokemus kahden sielun välillä? Onko demoneilla sielu?

Succubus ratsastaa päälläni. Työntö toisensa jälkeen kullini uppoaa tiukkaan ja kosteaan pilluun. Katselen, kun succubuksen kiinteät rinnat pomppivat ylös alas. Nännipihat ovat suuret, kuten tykkään, ja rinnat ovat isot, mutteivat roiku. Jos ne olisivat fyysiset, ne olisivat luonnon ihmeet. Tunnen succubuksen reidet kylkiäni vasten. Hän puristaa niitä kehoani vasten.

Elän yön hekumaa varten. Päivisin olen pitkäaikaistyötön, ja päiväni kuluvat puuduttavan tylsyyden vallassa. Netflix, kahvi ja tupakka tekevät päivällisestä odotuksestani siedettävän. Niiden parissa odotan seuraavaa yötä, kun suloinen demonini tulee taas vierailulle. Se vierailee unessani joka yö.

Makaamme succubuksen kanssa vierekkäin. Käteni on succubuksen kosteassa alapäässä, ja leikittelen mustilla kiehkuroilla, jotka reunustavat hänen ihanaa reikäänsä. Succubus hyväilee kiveksiäni ja painaa terhakat nänninsä rintaani vasten. Kiedon käteni succubuksen ympärille.

Eipä kaltaisellani ketjussa polttavalla, ylipainoisella ja rahattomalla keski-ikäisellä miehellä ole ihmisrakastajattereen mahdollisuuksia, vaimon saamisesta puhumattakaan. Succubuksella on kolmekymppisen kasvot ja kaksiviitosen muodokas, kiinteä kroppa. Lukuunottamatta keltaisia viirupupillisilmiä hän näyttää jokaisen miehen unelmanaiselta. Sellaiselta, jonka kanssa menestyvät, kolmikymppiset lakimiehet seurustelevat Netflixin leffoissa.

Nuolen succubuksen pillua. Pidän siitä, että pääsen näin lähelle naisen mysteeriä, vaikka tupakka onkin turruttanut makuaistini, enkä tunne aromia. Succuus vääntelehtii allani. Annan kieleni kulkea klitorikselta pillunaukolle ja nautiskelen tunnelmista.

Päivisin olen yhä väsyneempi ja väsyneempi. Succubuksen vierailut imevät elämänvoimaani. Mutta mitä nyt pitkäaikaistyötön terveydellä tekisi? Netflixiä voi katsoa väsyneenäkin. Ehkä succubuksen vierailut vievät aikaa myöten elämänvoimani kokonaan, mutta tämä on sen arvoista. Poltanhan tupakkaakin, filtterittömiä sätkiä.

Succubus ottaa minulta suihin. Hän kuljettaa huuliaan kullini varrella ylös alas, ja välillä kiusaa terskaani kielellään. En nyt näe alapäähäni, mutta kuvittelen mielessäni, miltä succubuksen kirkkaanpunaiset huulet näyttävät kyrpääni vasten.

Näyttääkö succubus oikeasti unelmanaiseltani, vai onko hän pelkästään ottanut unelmanaiseni muodon? Tuntuisi todellisemmalta, jos hän oikeasti näyttäisi siltä millaisena näen hänet, mutta onko kysymyksellä oikeasti merkitystä? Seksuaalisessa hekumassa on kyse vaikutelmista. Ja jos ihminen on sielu, niin voidaanko edes sanoa, että ihmisenkään ulkonäkö on tätä itseään?

Panen succubusta lähetyssaarnaajassa. Tahtoisin painaa kehoni succubuksen kehoa vasten, mutta minulla on sen verran vatsaa, että tyydyn olemaan käsieni varassa succubuksen yläpuolella. Katson succubuksen kauniita kasvoja, joilla on arvoituksellinen hymy. Succubuksen silmät ovat kiinni, ja hän nytkähtelee työntöjeni tahtiin.

Ihmiset katsovat minua kadulla säälien. En viitsi huolehtia ulkonäöstäni, ja kotilähiössäni tiedetään, että en tule koskaan saamaan töitä. Olen siinä porukassa, joka on liian huonokuntoista töihin, mutta liian hyväkuntoista sairaseläkkeelle. Vaikka succubus on imenyt elämänvoimaani, olin pitkäaikaistyötön jo silloin, kun succubus alkoi vierailla luonani, joten succubus ei varsinaisesti ole heikentänyt tilannettani.

Succubus ratsastaa päälläni. Hän kiihdyttää ylös-alas -liikettä, ja endorfiinit jylläävät päässäni. Sitten tulemme yhtaikaa. Tunnen, kuinka melli syöksyy sykäys sykäyksen perään succubuksen sisään.

Jos succubus vierailee unessa, niin onko se seksiä vai pelkästään märkä uni?

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License