Johtajaksi

Milja, kuusitoistakesäinen hehkeä tyttölapsi oli juuri liittynyt salamyhkäiseen Mystinen Tietoisuus -kulttiin. Kultin johtaja oli karismaattinen, kypsään ikään ehtinyt Sepeteus, ja Sepeteusta lukuunottamatta kultin jäsenet olivat ikään kuin sattuman oikusta nuoria naisia. Sepeteus oli parhaillaan toivottamassa Miljaa tervetulleeksi.

Sepeteus: Hei, Milja, pääsetkin suoraan järjestömme johtajaksi.

Milja: Miten se tapahtuu?

Sepeteus: Me kaksi harrastamme seksiä, ja seksin aikana tietoisuutemme vaihtavat kehoja keskenään. Sen jälkeen sinun tietoisuutesi minun kehossani johtaa järjestöämme. Eikö niin, tytöt?

Muut kultin jäsenet: Juuri niin. Jokainen meistä on tehnyt sen monta kertaa. Emme enää edes pysy laskuissa siitä, että kenen kehossa kenenkin alkuperäinen tietoisuus on.

Milja: Kuulostaa kamalalta vastuulta. Osaankohan johtaa järjestöä?

Sepeteus: Kun tietoisuutemme ovat siirtyneet, sinulla on minun tietoni ja kokemukseni. Tiedot ja kokemukset säilyvät alkuperäisissä kehoissa.

Milja: Onpa jännää. Miltähän tuntuu saada sinun tietosi ja kokemuksesi?

Sepeteus: Ei se oikeastaan tunnu yhtään miltään. Yhtäkkiä vain sinä olet minä, ja minä olen sinä.

Milja: Kai se nyt joltain tuntuu siirtyä uuteen kehoon.

Sepeteus: Ei sitä huomaa. Muistot, muisti yleensäkin, luonteenpiirteet ja sen sellaiset säilyvät alkuperäisissä kehoissa. Vain tietoisuus siirtyy. Vaihdon jälkeen sinusta tuntuu siltä, että olet ollut aina minä, ja minusta tuntuu, että olen ollut aina sinä.

Milja: Jännää. Kokeillaan!

* * *

Sepeteus makasi sängyllä panon jälkihöyryissä ja ajatteli, kuinka hän oli muutama hetki sitten toivottanut 16-kesäisen tytön tervetulleeksi järjestöön. Oli uskon asia, oliko Sepeteuksella nyt oma tietoisuutensa vai Miljan tietoisuus. Ovat ihmiset uskoneet hölmömpiinkin asioihin.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License