Juhla-ateria

Parinhakumarkkinoilla huomaan huomattavan lihavan uroksen. Hänen rasvasta roikkuvat vatsamakkaransa saavat vaginani sykähtelemään. Hänen käsivartensa ovat pulleat ja reidet paksut. Olen poikkeuksellisen suurikokoinen naaras, joten tarvitsen lihavan uroksen. Vinkkaan uroksen luokseni. Hän tulee, koska suurikokoiset naaraat ovat halutuimpia.

Painamme kehomme toisiamme vasten, halaamme ja hyväilemme toistemme selkiä. Kuin itsestään suuni aukeaa ammolleen, ja uros työntää päänsä suuhuni. Puraisen kiihkoissani pään irti ja ja tunnen ihanien kehonesteiden valuvan huuliltani alas. Pureskelen päätä autuaana. Tunnen, kuinka uroksen kallo murskautuu hampaideni välissä. Nielaisen kaiken vatsaani. Mikä herkkupala! Tunnen reittäni vasten, kuinka uroksen keho saa erektion. Lajimme urokset saavat erektion vasta, kun heidän päätänsä on purtu irti.

Viimeisillä vaistoillaan uroksen kädet tarraavat kehooni. En pysty irroittamaan uroksen ruumista kehostani ennen kuin parittelu on valmis, mutta olen parittelukiihkossa, enkä välitä siitä. Tahdon vain tuon pullean, rasvaisen peniksen sisääni. Vaistomaisesti uroksen penis hakeutuu vaginaani. Nytkähtelemme muutaman kerran, ja penis pumppaa siemennesteen sisälleni. Parittelu on valmis, ja uroksen eloton keho kaatuu maahan.

Otan vyöltäni veitsen ja alan leikata suuria lihakimpaleita uroksen ruumiista. Minulla on edessäni juhla-ateria, ensimmäistä kertaa elämässäni. Katselen vesi kielellä leikkaamiani punaisia, kehonesteitä tihkuvia lihakimpaleita. Lajimme urokset ovat naaraiden suurinta herkkua. Muut naaraat ovat kertoneet, että urokset ovat paljon herkullisempia kuin ne pienet jyrsijät, joita syömme tavallisesti. Lajimme kahittyi karuissa olosuhteissa, jossa ravintoa oli tuskin riittävästi. Ravitakseen naaraan sisällä kehittyviä jälkeläisiään lajissamme uros antaa naaraan syödä ruumiinsa parittelun jälkeen.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License