Äiti, huora, Madonna

Imen vaimoni tissiä. Vaikea ajatella, että vielä kaksi kuukautta sitten se toimi lapsemme ravinnonlähteenä. Nyt vaimoni tissit ovat taas minun seksuaaliset kiihokkeeni. Ne eivät enää ole aivan yhtä kiinteät kuin ne olivat ennen imetystä, mutta kyllä ne minulle kelpaavat. Hyvät tissit roikkuvat aina hiukan.

Lirputtelen nänniä kielelläni. Ensimmäistä kerta ties miten pitkään aikaan. Vaimoni mielestä seksi on vain lisääntymistä varten, joten olemme olleet puolitoista vuotta selibaatissa, minä olen tosin käynyt runkkailemassa vessassa. Vaimoni on luterilaisen kirkon pappi, mutta hänellä on joitain käsityksiä, jotka ovat kirkon valtavirtaa konservatiivisempia. Minäkin olen kristitty, liberaali tosin, mutta kunnioitan vaimoni vakaumusta.

Vaimoni levittää minulle jalkansa. Kyllähän minä tiedän, että olen hänen aviomiehensä, ja tämä on niin ollen täysin raamatullista, mutta tässä vaiheessa mielessäni käy aina, että onpa tuhma temppu papilta. Vaikea kuvitella, että arkipäivät tämä ihminen kulkee papinpuvussaan, valkean papinkauluksen kanssa jakamassa sielunhoidollisia ohjeita seurakuntalaisille. Löydän klitoriksen runsaan karvoituksen seasta ja hieron sitä sormellani. Vaimoni voihikii hiljaa.

Työnnyn penikselläni vaimoni sisään. Mieleen tulee synnytys, olin siinä mukana. Silloin pillu toimi synnytyskanavana, ja kokonainen vauva mahtui siitä läpi. Nyt sama pillu on passeli penikselleni. Olen kiihottunut vaimoni kropasta. Hänen lantionsa on niin kapea ja perse edelleen piukka. Saako näin puhua papista? Kai saa, onhan hän sentään vaimoni ja tosi vetävä pakkaus. Kun hän huohotti kivuissa synnytysosastolla, hän ei ollut lainkaan seksuaalisesti puoleensavetävä. Silloin häntä oli vaikea kuvitella papiksikaan, hän oli niin hauras. Papinpuvussa vaimoni on kiihottava, siinä hän vaikuttaa niin siveältä. Silloin hänellä on otsatukka ja isot silmälasit. Nyt lasit on riisuttu seksin ajaksi, eikä otsatukka pysy otsalla.

Alan työnnellä penikselläni. Vaimoni nytkähtelee työntöjeni tahdissa ja voihkii. On lauantai-ilta. Huomenna tuo sama ihminen laulaa ''Palvelkaa Herraa iloiten'' jumalanpalveluksessa. Nyt hän hymyilee allani. Jatkan työntelemistä. Lopulta vaimoni laukeaa, nytkähtelee ja korahtelee. ''Palvelkaa Herraa iloiten.''

Minäkin laukean. Penikseni pumppa siemennestettä vaimoni sisään. Ehkä uusi vauva saa alkunsa juuri tästä lastista. Siemennesteessä on mystinen elämänvoima. Jos tästä lastista seuraa uusi sikiäminen, edessä on uusi reissu synnytyslinikalle yhdeksän kuukauden päästä. Siellä vaimo ei taas vaikuta yhtään eroottiselta.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License